Šípky len pre zábavu

Čierna sobota, biela streda mamutov...

30.04.2010 08:02

V sobotu 24.4.2010 sme sa vycestovali na druhé kolo SP jednotlivcov a prvé kolo SP družstiev, hralo sa v obci Cabaj Čápor pri Nitre v reštaurácii Natália. Zostava Milan Mateček, Jozef Laštík, Matúš Faglic a Vlado Macko bola po rozlosovaní 64 účastníkov do 16 skupín rozdelená nasledovne a s takýmito výsledkami:

Takže v jednotlivcoch sklamanie, nikto z nás nepostúpil zo skupín, keď minimálne trom stačila jedna šípka, jeden double, ale to je stará pesnička...Turnaj vyhral Pavel Drtil, keď vo finále porazili Ota Zmelika 6:4, na treťom a štvrtom mieste skončil Robo Urgela a Ľuboš Pivarč.

Do SP družstiev sa prihlásilo 9 tímov a hneď na začiatok sme dostali vari najväčších favoritov (okrem nás, samozrejme:)) DC TOITOI DIXI a DC RAČA. Oba zápasy skončili zhodne 9:1 v prospech našich súperov, keď jeden bod zabezpečil Milan s Otom Zmelíkom a Matúš so Sulovským. Neboli sme schopní zavrieť x dobre rozohraných zápasov a tak to skončilo debaklom. Tu sú výsledky:

Porovnávať SP a DLŠ sa nedá - v stredu sme bez problémov porazili v prvom finálovom zápase tím Rybárov, kedˇuhrali len tri body a tie zabezpečil člen nášho steelového tímu Paľo Líška. Zvíťazili sme teda 13:3 (Laštík 3z/2v, Faglic 4z/4v, Macko P. 4z/3v, Mateček 4z/3v, Macko V. 1z/1v) a k zisku prvého historického titulu nám zostáva vyhrať už len jeden zápas. Muože to byť už v pondelok 3.5.2010 v Kremli o 19:00 a dúfame že záujem o tento finálový duel zo strany divákov bude minimálne taký ako v stredu. Ak by bolo fanúšikov viac ako v stredu (t.j. aspoň dvaja) tak dokážeme pružne reagovať pokiaľ ide o zabezpečenie priestorov a ich pohodlie. VM.

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.